NL FR
Bezoek ons op

Phytocure

Cleansing

Forever young

Slimming

Well being

Beauty

Relax

Acne
Bloeddruk
Broos
Cellulite
Concentratie
Constipatie
Couperose
Haaruitval
Honger
Kilos
Maandstonden
Opgeblazen
Opvliegers
Reuma
Spataders
Spierkrampen
Stress
Tandenknarsen
Vermoeidheid
Verouderen

TroevenPhytocure biedt een compleet en uniek productengamma aan, gebaseerd op de werkelijke noden van iedereen die er goed wil uitzien en zich goed wil voelen. De producten van Phytocure zijn gemakkelijk en lekker. Door enkel gebruik te maken van natuurzuivere ingrediënten, is de lichaamsherkenning heel groot. Hierdoor wordt de opname en de werking van het product optimaal bevorderd. En dat voel je!

In alle productieprocessen respecteren Phytocure en haar producenten de HACCP-normen. Deze strikte reglementering verzekert de veiligheid en doeltreffendheid van de producten. Om topkwaliteit af te leveren gebeuren uitgebreide evaluaties van de formules en van de kwaliteit en de keuze van ingrediënten. Op die manier kunnen we het allerbeste garanderen.

Phytocure is Belgisch en bouwt voort op de jarenlange ervaring binnen Beauty&Energy BVBA. Gesteund door wetenschappelijke knowhow, kennis van de helende kracht van de natuur en het menselijk lichaam, biedt Phytocure een all-in-one advies op het vlak van gezondheid en schoonheid. Deze benadering is ongeëvenaard in de beauty&energy wereld.

Eveneens totaalleverancier van unieke natuurproducten met meer dan 25 jaar ervaring. Beauty&Energy bestaat uit een gepassioneerd professioneel team om elke professional in de Beauty, Wellness, Hair en Health sector te ondersteunen met een uniek aanbod van natuurlijke producten.

Omdat de natuur de beste bron is voor uw schoonheid en gezondheid : www.phyto5.be

 

Beauty&Energy is eveneens exclusief verdeler in België voor Mineralogie make-up : www.mineralmakeup.be

 

 

 

Privacy Policy - Disclaimer • © Beauty&Energy